Hoofdcontent

Wie zijn wij?

ARZV Roei Alkmaar: kom ook roeien!
Zin om te komen roeien? Of wil je ontdekken of roeien wat voor jou is? Bekijk dan ons filmpje over roeien en onze vereniging. Iedereen van 10 jaar of ouder met een zwemdiploma, kan lid worden van ARZV Roei. Roeien is echt een sport voor iedereen.

Kun je al roeien?
Iedereen die al kan roeien is welkom als nieuw lid. We kijken dan samen naar je roei-ervaring en zoeken een leuke plek in de vereniging voor je. Kom een keer een praatje maken, op zaterdagochtend zijn er altijd mensen op de vereniging.
Wil je lid worden? Leuk! Om jouw lidmaatschap te starten ontvangen we graag jouw gegevens, die je kunt invullen op het aanmeldformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je nog niet roeien?
Jeugd en juniorleden kunnen het hele jaar door instromen. Kom op zaterdagochtend 11 uur kijken op een training, roei tweemaal mee en beslis dan of je het leuk vindt.

Voor senioren is er elk jaar in april de Basis Roeiopleiding.. Deze loopt nu, maar als je belangstelling hebt, voor het volgende seizoen adviseren wij eerst eens langs te komen om te kijken of roeien iets...

Aanstaande activiteiten:

5 juni - 16:00 uur
11 en 12 jaar
12 juni - 16:00 uur
11 en 12 jaar
19 juni - 16:00 uur
11 en 12 jaar