Alkmaar Actief

Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar

Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Ik wil sporten - Inschrijven voor een activiteit

Bezoekers kunnen via de button 'Inschrijven aanbod' zien welke activiteiten er worden aangeboden en direct filteren op o.a. datum, dag, tijd en wijk. Via deze pagina kun je dus gericht zoeken naar een activiteit die bij jou past. Zie je er een leuke activiteit tussen staan? Schrijf je dan snel in! Om je in te schrijven dien je wel eerst een account aan te maken.

 

Ik wil mijn sportaanbod delen - Aanbod plaatsen op de site

Aanbieders van sportieve activiteiten kunnen hun aanbod plaatsen op deze website. Ben je een nieuwe aanbieder, registreer je dan als aanbieder. Op dit moment kan je meedoen aan het Freddy Fit project en/of jezelf zichtbaar maken op de sociale kaart.

Op dit moment kunnen verenigingen alleen hun sportaanbod (kennismakingslessen vanaf 1 oktober 2021 t/m juli 2022) voor de basisschool jeugd op de website plaatsen.

 

Freddy Fit - Voor sportaanbieders

In september 2021 worden op alle basisscholen in Alkmaar Freddy Fit boekjes uitgedeeld. In deze boekjes vind je een overzicht van álle sportactiviteiten waar deze leeftijdsgroep aan mee kunnen doen. In februari 2022 herhalen we dit met een flyer. Het betreft kennismakingslessen bij de lokale verenigingen. De verenigingen die hun aanbod in het boekje willen publiceren dienen zich vóór 28 juni 2021 aan te melden via AlkmaarActief.nl, online en in de flyer kunt u zich langer aanmelden.

 • Meld je aan via AlkmaarActief.nl en maak jouw sportaanbod bekend;
  • Maximaal 3 activiteiten per sportaanbieder
  • Maximaal € 7,50 eigen bijdrage per kennismakingsles
 • Zijn nog niet alle details rondom jouw aanbod bekend? Vul dan toch in wat wél bekend is zodat je wel in het boekje komt. Je kunt de gegevens op de site later aanvullen.
 • Je ontvangt 30 juni 2021 een controle-mail; kloppen jouw gegevens zoals ze in het boekje komen?
 • 1 september 2021 staat het gehele aanbod online;
 • Vanaf 20 september 2021 kunnen kinderen zich voor het aanbod aanmelden;
 • De kennismakingslessen starten vanaf 1 oktober, maar kunnen het hele schooljaar 2021-2022 doorlopen;
 • Je kunt ook later nog activiteiten of details toevoegen, deze verschijnen dan echter niet meer in het boekje, mogelijk wel op de flyer in het voorjaar van 2022.

Maak je een account aan maar heb je op dit moment geen sportaanbod? Dan verschijn je wel op de sociale kaart.

 

 

Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten via het contactformulier.