Hoofdcontent

Uniek Sporten

Sport is leuk, gezond en goed voor de sociale contacten. Iedereen wil sporten, en het is vervelend als je om wat voor reden dan ook niet mee kan doen met het reguliere sportaanbod. Sporten op je eigen niveau en passend bij je mogelijkheden, dat kan met Uniek Sporten. Wij willen iedereen graag helpen aan een passende sport- of beweegactiviteit.

 

Sport-Z
In de gemeente Alkmaar geeft Stichting Sport-Z uitvoer aan het beleid op het gebied van aangepast sporten. Zij doet dit ook voor zes omliggende gemeenten waardoor er een goed overzicht is op regionale sportmogelijkheden. Naast dat Sport-Z het regionale sportaanbod in kaart heeft, organiseert zij ook zelf activiteiten voor jong en oud. 


Bekijk het aanbod
Wil je weten wat het sport- en beweegaanbod in jouw regio is, kijk dan op www.unieksporten.nl. De activiteiten van Sport-Z vind je op www.sport-z.org

 

Vragen

Heb je vragen? De regiocoördinator aangepast sporten, Madeleine Stoop, staat je graag te woord. Ze helpt je op weg naar een passend sportaanbod of kan vragen beantwoorden over andere drempels die je ervaart. Je kunt contact opnemen met Madeleine via m.stoop@sport-z.org of 06-11149728.